Loading...
Een-op-een-sessie 2019-02-15T13:21:37+01:00

Eén op één sessie: hoe werkt dit?

Ter voorbereiding stuur ik je een vragenlijst en bestudeer ik je website. Zo leer ik jou en je business alvast wat beter kennen. Tijdens het gesprek zelf neem je een laptop mee. Vervolgens gaan we efficiënt en gericht aan de slag met jou & je plannen. Het gesprek duurt anderhalf uur, waarin je doelgericht antwoord krijgt op jouw vragen. Concrete tips waar je direct werk van kunt maken.

Ons gesprek is via de telefoon/skype of gewoon face-to-face met koffie of thee. Het doel van het gesprek is het versterken van jouw merk en het indelen van jouw leven, zowel zakelijk als privé. Ik weet veel van ondernemen en marketing, maar ook van persoonlijke ontwikkeling en het aanbrengen van structuur en netwerken. Als ik vermoed dat er een wederzijdse match kan ontstaan, dan zal ik niet schromen om je aan de juiste mensen voor te stellen.

Ik geloof oprecht dat je je leven precies zo kan inrichten als je zelf wilt. Er zijn genoeg mogelijkheden zijn waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ik ben een wandelende ideeënfabriek: ik vind niets leuker dan nieuwe verdienmodellen bedenken of meedenken met businessplannen. Het is onmogelijk om alles zelf uit te voeren. Anderen inspireren en zien groeien geeft mij daarom enorm veel energie.

“Door Erik heb de stap durven zetten naar het voor mezelf beginnen als freelancer. Binnen twee weken had ik een eigen website en mijn eerste klanten! Erik is eerlijk, no-nonsense en direct. Hij houdt je een spiegel voor en kijkt samen met jou waar jij de meeste energie van krijgt. Ons gesprek was precies dat zetje wat ik nodig had!”

Sander, motion designer, na een één-op-één inspiratiesessie.

Aanvraag

Is dit wat je zoekt? Leuk! Stuur mij een mail om een afspraak in te plannen.

Je aanvraag wordt per email bevestigd.

Lees hier het Privacy Statement.